Valokuvaamo Skopixin henkilökunta

Seppo Kolehmainen

Seppo Kolehmainen

Valokuvaaja

Olen Valokuvaamo Skopixin perustaja ja hoidan suurimman osan Skopixin valokuvauksista. Tulen mainiosti toimeen eri ikäisten ihmisten kanssa ja kutkuttelen rentoa meininkiä ulos niin ujoista pikkulapsista kuin juroista rippikoulupojistakin. Koulutuksena minulla on kuva-artesaanin (KIP) ja valokuvaajan (VAT) tutkinnot. Molemmat tutkinnot olen suorittanut Visuaaliviestinnän Instituutissa VVI:ssa Tampereella. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2006 saakka.

Sanna Kolehmainen

Sanna Kolehmainen

Valokuvaaja

Tällä hetkellä olen suurimman osan ajasta kotosalla pikku-Elliotin kanssa. Töissä ollessani kuvaan osan Skopixin studiokuvauksista ja teen kuvankäsittelytöitä. Huolehdin myös yrityksen esteettisestä ilmeestä. Olen esimerkiksi luonut Skopixin veikeän logon ja osallistunut aktiivisesti uuden liiketilamme sisustuksen suunnitteluun. Koulutukseltani olen medianomi (lopputyö elokuvapuolelta ohjauksesta) Lahden muotoiluinstituutista.

Sofia Liukko

Sofia Liukko

Valokuvaaja

Valokuvaamo Skopixin kuopuksena minulla on etunani nuorekas ote valokuvaamiseen ja kuvankäsittelyyn. Olen ajan tasalla siitä mikä on tällä hetkellä in ja mikä out. Parhaimmillani olenkin juuri kuvatessani nuoria ja lapsia. Opiskelen töitteni ohella asiakaslähtöisen valokuvauksen kuva-artesaaniksi (KIP) Visuaaliviestinnän Instituutissa VVI:ssa Tampereella.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok