Passikuvaus

Meillä passikuvan saat muutamassa minuutissa kävelymatkan päässä paikalliselta poliisiasemalta. Kuvaamme ja valmistamme myös muut viralliset kuvat. Passi- ja henkilökorttikuvissa olemme siirtyneet sähköiseen kuvansiirtoon suoraan lupahallinnon valokuvapalvelimelle. Tarkempia tietoja löydät Lupahallinnon valokuvapalvelimen (Lupan) sivuilta.

  • Viralliset passikuvat passiin, henkilökorttiin (ei väliaikainen henkilökortti) , järjestyksenvalvojakorttiin, aseenkäsittelylupaan, vartijakorttiin, väliaikaiseen vartijakorttiin, sekä turvasuojaajakorttiin sähköisenä 20,00€. Toimitamme kuvat suoraan poliisin lupahallintoon ja asiakas saa meiltä mukaansa kuvatunnuksen. Sähköisten kuvien yhteydessä paperikuvat 5,00€ / 6kpl
  • Viralliset passikuvat paperikuvina (esim. passiin, ajokorttiin, viisumiin ym.) mukaasi odottaessa, värillisenä tai mustavalkoisena 20,00€ / 6 kpl
  • Sähköinen passikuva sähköpostiin tai asiakkaan omalle medialle (muistitikku, muistikortti, tms.) 25,00€
  • Erikoiskokoiset viisumikuvat Yhdysvaltojen, Intian ym. viisumia varten (5×5 cm) 25,00€/ 4kpl
Kuvanvalmistus

Meille Skopixissa kuvanlaatu on erittäin tärkeää. Teemme ammattikuvamme Epson SC-P9000 -suurkuvatulostimella. Meillä voit teettää myös canvastauluja, photoblockeja, tekstiilitarralle tehtäviä valokuvatapetteja ja kuvasuurennoksia jopa yli metrin levyiselle paperille. Valikoimastamme löytyy myös erilaisia taidepaperivaihtoehtoja. Kysy näistä lisää yhteydenottolomakkeen kautta.

Liikkeessämme on käytössä pienille kuvamäärille Hiti 510K -fotokioski, jolla voimme tehdä jopa odottaessasi digikuvasi paperikuviksi kameran muistikortilta, muistitikulta, tai vaikkapa suoraan kamerapuhelimestasi. Teemme tarvittaessa myös kopioita omista paperikuvistasi ja tarvittaessa niihin kuvankorjailut ja entisöinnit. Kauttamme onnistuu perinteinen filmirullien kehitys, lisäkuvat, sekä muut kuvien valmistukseen liittyvät työt.  Löydät näiden palveluiden ja tuotteiden hinnat kokonaisuudessaan kuva- ja palveluhinnastostamme.

Kehystyspalvelu

Henkilökohtaisesti tärkeällä valokuvalla, maalauksella tai muulla kuvalla on enemmän arvoa kuin sen rahallinen arvo. Arvokas kuva ansaitsee arvoisensa kehyksen. Kauttamme saatte myös käsityönä tehtyjä mittatilauskehyksiä. Liikkeessämme on näytteillä valikoima listamalleja, joista voitte valita kehykseenne sopivan vaihtoehdon.

Hinnat lasketaan vaadittavien materiaalien ja työn mukaan. Esimerkiksi jos 20 cm x 30 cm kokoinen valokuva kehystetään alumiinikehyksellä lasin kera, hinnaksi tulee noin viitisen kymppiä, kun taas 100 cm x 50 cm kokoisen julisteen kehystäminen yksinkertaisella puukehyksellä mattapintaisen lasin kera maksaa noin 130 euroa.

Tuo meille valokuvasi, julisteesi tai maalauksesi – laskemme kehystykselle hinnan ja me huolehdimme lopusta.

Valokuvauspalvelut

Valokuvaamo Skopixin tärkein palvelu on nimensä mukaisesti valokuvaaminen. Valokuvauspalveluidemme kirjo on laaja ja kuvaamme sekä yksityishenkilöiden että yritysten tarpeisiin. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, olipa kyseessä passikuvaus, hääpotretit tai yritysjohtajan muotokuva. Ammattilaisen kädenjälki näkyy selkeästi työssämme niin suunnitteluvaiheessa, valokuvaamistyössä, kuin lopputuloksessakin.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok