haakuvaus_square_1000x1000

Hääkuvaus

Häät ovat ainutlaatuinen päivä elämässänne. Kun valitsette taitavan ammattilaisen hoitamaan valokuvauspuolen, olette tehneet viisaasti. Suuri päivä menee usein jännityksen sekaisessa juhlahumussa ja moni yksityiskohta vihkimisestä ja juhlasta jääkin helposti huomaamatta. Kuvasimmepa potretit tai koko päivän kuvauksen, ovat laadukkaat valokuvat ihana muisto tärkeästä päivästä.

Hääpotrettien kuvaus miljöössä

Hääpotrettien kuvaus miljöössä on upea tapa ikuistaa juhlapäivän kutkuttavaa tunnelmaa. Kesäinen luonnon helma auringon laskiessa, talvinen suudelma hengityksen höyrytessä vai seesteinen hetki armaan sylissä vanhassa kartanossa? Suunnitellaan yhdessä teille upea hääkuvaus, johon voimme molemmat olla enemmän kuin tyytyväisiä.

Hääpotrettien kuvaus studiossa

Studiossa kuvatessa olemme riippumattomia säästä ja kellonajasta. Voimme siis tehdä teille mieluisat kuvat milloin tahansa. Studiokuvaus on kenties perinteinen tapa hoitaa hääkuvat, mutta eihän sitä tarvitse välttämättä tehdä pönöttäen tai jäykästi. Taustaväreillä, mallien ohjauksella ja oikeanlaisella valaisulla pystymme luomaan kuviin juuri sellaisen tunnelman, joka on teille osuva. Tehdään kuvaustilanteesta rento ja mukava kokemus, jonka kruunaavat ainutlaatuisen päivän ihanat kuvat.

Vihkimisen ja hääjuhlan kuvaus

Suuren päivän tapahtumista jää jokaiselle muistoja, mutta monet pienet seikat, ikimuistoiset ilmeet, tunteikkaat jälleennäkemiset, yksityiskohtaiset koristelut, yllättävät tapahtumat ja hellät hetket saattavat mennä ohi. Kun juhlapäivässänne on yksi ammattilainen varta vasten poimimassa näitä tapahtumia talteen, pystyt jälkikäteen muistelemaan kuvien kanssa suuren järjestelyn vaatineen päivän tapahtumia – niitä jotka itsekin muistatte ja myös niitä jotka jäivät huomaamatta.

Huom. Emme julkaise yksityisyyssyistä vihki-/juhlakuvia nettisivuillamme, mutta olet aina tervetullut tutustumaan myös vihkimisen ja hääjuhlan kuviin liikkeeseemme.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok