lapsikuvaus_square_1000x1000

Lapsikuvaus

Vauvantuoksuinen vastasyntynyt, ihmettelevä yksivuotias, kolmevuotias pikkuprinsessa – millainen pienokainen onkaan kyseessä, on lapsuus ainutkertainen ja aina kuvauksen arvoista aikaa. Lapsikuvaus asiansa osaavan ammattilaisen luona on hauska kokemus niin lapselle kuin koko kuvausseurueelle. Sisarukset ovat aina tervetulleita rentouttamaan ilmapiiriä.

Kuvaamme studiossamme Limingassa tai yhdessä sovitussa miljöökohteessa – sisällä tai ulkona.

Lapsikuvaus studiossa

Lapsikuvaus studiossa on mukava ja turvallinen tapa tallettaa ihania muistoja lapsuudesta. Kuvaajamme Seppo pärjää mainiosti pienten kuvattavien kanssa ja usein arat ja hiljaisetkin lapset päätyvät vilkuttelemaan iloisesti – viimeistään kuvauksista lähdettäessä. Tarjoamme peruspaketin lisäksi myös laajempaa kuvausta, jossa kuvaukseen käytetään pidemmästi aikaa, kuvataan useammalla vaatekerralla ja tarvittaessa useammalle eri taustalle.

Lapsikuvaus miljöössä

Lapsikuvaus miljöössä on toinen hauska tapa tallettaa ihania muistoja lapsuudesta. Miljöössä kuvatessa saamme kuviin helpommin syvyyttä, tarinaa ja luonnollisuutta. Syksyn lehtien värjäämä arboretum, kesäinen niitty, vanha lato – jälleen vain mielikuvitus on rajana. Limingasta ja Oulusta löytyy meille ”tuttuja ja turvallisia” paikkoja, mutta myös uudet kuvauskohteet kiinnostavat aina ja olemme ehdotuksille avoimia.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok