yo_square_link_2

Valmistujaiskuvaus

Valmistuminen ylioppilaaksi tai ammattiin on tärkeä hetki elämässä. Pyrimme Skopixilla tekemään kuvistasi sinun näköiset: kauniit, tunnelmalliset, määrätietoiset, hauskat tai villit – mikä vaan on sinulle ominta. Järjestämme ennen kuvauksia lyhyen tapaamisen ja suunnittelupalaverin, jotta itse kuvaustilanteessa voimme keskittyä olennaiseen.

Kuvaamme studiossamme Limingassa tai yhdessä sovitussa miljöökohteessa – sisällä tai ulkona. Vain mielikuvitus on rajana – tehdään sinulle ikimuistoiset valmistujaiskuvat!

Valmistujaiskuvaus miljöössä

Miljöössä kuvatessa saamme kuviin helpommin syvyyttä, tarinaa ja luonnollisuutta. Urbaani kaupunkimiljöö, merenranta auringonlaskussa, kesäinen niitty, vanha lato – jälleen vain mielikuvitus on rajana. Limingasta ja Oulusta löytyy meille ”tuttuja ja turvallisia” paikkoja, mutta myös uudet kuvauskohteet kiinnostavat aina ja olemme ehdotuksille avoimia.

Valmistujaiskuvaus studiossa

Studiossa kuvatessa olemme riippumattomia säästä ja kellonajasta. Voimme siis tehdä juuri sinulle sopivat kuvat milloin tahansa. Studiokuvausta pidetään perinteisenä tapana ikuistaa valmistuminen, mutta eihän sitä tarvitse välttämättä tehdä pönöttäen tai jäykästi. Ketään ei pakoteta seisomaan päällään, mutta pyritään tekemään kuvaustilanteesta rento ja mukava kokemus.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok