Skopixin
kuvatuotteet

Valmistamme upeat valokuvat, canvas-taulut, alumiinitaulut, puublockit ja taidepaperivedokset käsityönä Limingassa.

Puublock

moderni skandinaavinen

Puublockit ovat upeita pöytä- ja seinäkokoisia taideteoksia pelkistetyllä viimeistelyllä. Paperivaihtoehtona voit käyttää Hahnemüehlen Pearl tai Matt Fibre -papereita.

Puublockien hinnat alk. 48,00 €

Alumiinitaulu

kevyen ilmava

Alumiinitaulut ovat upeita, siroja, pelkistettyjä taideteoksia joista voit helposti koota seinälle tulevan kollaasin tai vaikkapa kolmen kuvan sarjan vitriiniin.

Alumiinitaulujen hinnat alk. 39,00 €

Photoblock

tyylikkään virtaviivainen

Photoblockit ovat pelkistettyjä, kevyitä komposiittikehyksiä, joiden pinnalle kuva pohjustetaan. Valittavana on valkoinen tai musta reuna. Pienet photoblockit pysyvät pystyssä pöytäjalustalla tai ilmankin – isommat ripustat kätevästi suoraan seinälle.

Photoblocktien hinnat alk. 35,00 €

Pearl-pikkukuva

se perinteinen tapa

Upealle 310 grammaiselle Hahnemühle valokuvapaperille tehdyt kuvat ovat sävykkäitä ja kontrastikkaita teoksia. Paperin helmiäispinta on puolikiiltävä ja sopii esille sellaisenaan tai kehyslasin alla. 

Pikkukuvien ensitilauskuvat sisältävät valitun kuvan peruskäsittelyn ja viimeistelyn värilliseksi tai mustavalkoiseksi valokuvaksi. Kokovaihtoehtoina 12×15, 14×18 tai 15×20.
Kuvat toimitetaan kehyspohjukkeissa.

 

Pearl-pikkukuvien hinnat alk. 26,00 €

Canvastaulu

kuin maalaus

Canvas-taulut tulostetaan kauniille taulukankaalle joka pingotetaan n. 3,5cm syvyiseen kiilakehykseen. Kehys on kevyttä puuta ja helposti ripustettavissa sellaisenaan seinälle jopa yhdellä pikku naulalla. Kuvatilauksen yhteydessä voimme suunnitella sinulle esimerkiksi hauskan useamman taulun kollaasin seinällesi.

Valmistamme sekä pöydälle sopivia minitauluja että suurempia seinälle sopivia tauluja. Löydät canvasien koot ja hinnat esitteestämme tämän sivun alalaidasta.

Canvastaulujen hinnat alk. 69,00 €

Kiitoskortti

kun on aika kiittää

Valmistamme kiitoskortit Hahnemuëhlen jämäkälle Fine Art Baryta tai Fine Art Baryta Satin -paperille.

Tehdään sinulle persoonallinen kiitoskortti haluamallasi tekstillä ja rajataan se sopivan malliseksi, mikä valitulle kuvalle toimiikaan parhaiten.
 
Kiitoskorttien hinnat alkaen 6,50€ / kpl

Kuvatiedostot

omiin askarteluihin

Mikäli kuvatuotevalikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa kuvatuotetta, voimme toimittaa sinulle haluamistasi kuvista viimeistellyt, painokelpoiset kuvatiedostot puisella Skopix-muistitikulla.


Kuvatiedostojen hinnat alk. 250,00 € / 3kpl

Lue lisää

tai kysy kuvatuotteistamme ammattilaiseltamme