perhekuvaus_square_1000x1000

Perhekuvaus

Kolmen kopla, villi viisikko, seitsemän veljestä – mikä tahansa onkaan perheenne kokoonpano, on perhe tärkeä ja merkityksellinen. Perhekuvaus on mukava kokemus koko porukalle. Perhekuvauksen yhteydessä tulee aina vähän hassuteltua, joskus vähän enemmänkin. Kuvaamme sisällä ja ulkona – vauhtia ei tästä touhusta puutu.
Perhekuvaus miljöössä

Perhekuvaus miljöössä on hauska tapa tallettaa ihania muistoja perheestä. Miljöössä kuvatessa saamme kuviin helpommin syvyyttä, tarinaa ja luonnollisuutta. Syksyn lehtien värjäämä arboretum, kesäinen niitty, vanha lato – jälleen vain mielikuvitus on rajana. Limingasta ja Oulusta löytyy meille ”tuttuja ja turvallisia” paikkoja, mutta myös uudet kuvauskohteet kiinnostavat aina ja olemme ehdotuksille avoimia.

Perhekuvaus studiossa

Perhekuvaus studiossa on mukava ja perinteinen tapa tallettaa perhemuistoja. Studiossa kuvatessamme emme ole sään tai kellonajan armoilla, vaan voimme kuvata milloin teille parhaiten passaa juuri teidän perheelle sopivimmat kuvat. Tarjoamme peruspaketin lisäksi myös paria laajempaa kuvausta, jossa kuvaukseen käytetään pidemmästi aikaa, kuvataan sisaruksia erikseen ja yksittäin, sekä tarvittaessa useammalle eri taustalle.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok