rippikuvaus_square_1000x1000

Rippikuvaus

Ripille pääsy on nuoren ensimmäisiä askelia kohti aikuisuutta ja siksi aina kunnon kuvauksen arvoinen hetki. Rippikuva voi olla paljon enemmän kuin pää hieman kallistettuna, ruusu kädessä katse kaukaisuuteen. Kuvaamme Skopixilla hempeät ja herkät, räväkät ja hauskat, tai klassisen kauniit rippikuvat. Pidämme ennen kuvauksia lyhyen tapaamisen ja suunnittelupalaverin kuvattavan kanssa, jotta itse kuvaustilanteessa voimme keskittyä olennaiseen.

Kuvaamme studiossamme Limingassa tai yhdessä sovitussa miljöökohteessa – sisällä tai ulkona.

Rippikuvaus miljöössä

Miljöössä kuvatessa saamme kuviin helpommin syvyyttä, tarinaa ja luonnollisuutta. Urbaani kaupunkimiljöö, merenranta auringonlaskussa, kesäinen niitty, vanha lato – jälleen vain mielikuvitus on rajana. Limingasta ja Oulusta löytyy meille ”tuttuja ja turvallisia” paikkoja, mutta myös uudet kuvauskohteet kiinnostavat aina ja olemme ehdotuksille avoimia.

Rippikuvaus studiossa

Studiossa kuvatessa olemme riippumattomia säästä ja kellonajasta. Voimme siis tehdä juuri sinulle sopivat kuvat milloin tahansa. Studiossa perinteinen rippikuva on ehkä ”katse kaukaisuuteen, pää kallellaan, kukka kourassa”, mutta eihän sitä tarvitse välttämättä tehdä pönöttäen tai jäykästi. Ketään ei pakoteta seisomaan päällään, mutta pyritään tekemään kuvaustilanteesta rento ja mukava kokemus. Oma harrastus voi tuoda hauskan lisän rippikuvaankin.

Käytämme evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Jos jatkat, hyväksyt että evästeitä käytetään. Ok